We hebben tegenwoordig steeds meer spullen en daarom vaak behoefte aan extra ruimte om onze spullen op te bergen. Of u nu extra ruimte wilt creëren, verhuizen of gewoon uw woning of bedrijfspand wilt opruimen, self-storage biedt hiervoor een eenvoudige maar krachtige oplossing. Op deze vind u tips met betrekking tot self storage en benoemen we een aantal voordelen van self-storage. Dan kunt u aan de slag met het maximaliseren van uw ruimte. Wij kunnen u bij BoxSafe een geschikte ruimte bieden die aan uw eisen voldoet.

1. Waarom self-storage?
1.1 Flexibiliteit en gemak: BoxSafe biedt flexibele huur-opties, waardoor u een unit kunt huren zolang u deze nodig heeft. U betaalt nooit teveel en alleen voor de dagen dat u daadwerkelijk de ruimte huurt.
1.2 Opruimen en/of organiseren: U kunt thuis of op kantoor opruimen en zodoende rommel om u heen zo minimaal mogelijk te houden. Daarnaast kunt u belangrijke of waardevolle spullen opbergen die u niet zo vaak gebruikt maar die toch goed opgeborgen moeten zijn.
1.3 Beveiliging en bescherming: Bij BoxSafe mini opslag bieden we beveiligingsmaatregelen om uw bezittingen te beschermen, waaronder bewakingscamera’s, beveiligde toegangscodes en individuele sloten. Ook garanderen wij u een schoon en (brand)veilig pand. Ook bieden wij verzekeringen aan voor uw unit, zodat alle mogelijkheden om niets aan het toeval over te laten, ook kunnen worden worden aangeboden.

2. Waarom BoxSafe?
2.1 Locatie: BoxSafe is een self storage faciliteit die gemakkelijk bereikbaar is.
2.2 Functies van de faciliteit: Veilig, droog en schoon. Toegang tussen 06:00 en 23:00, goede verlichting en een uitmuntende klantenservice. Uw spullen zijn bij ons veilig.
2.3 Unitgrootte: U kunt bij ons terecht voor units van diverse afmetingen en inhoud. U kiest zelf eenvoudig een unit uit die bij uw behoefte past via onze boekingspagina.
2.4 Prijzen en contracten: Wij werken met vaste prijzen zonder verborgen kosten. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u bij ons voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding terecht kunt.

3. Tips voor inpakken en organiseren:
3.1 Indelen en labelen: voordat u items in opslag plaatst, maakt u een logische indeling en labelt u elke doos of ander opbergmiddel. Dit zal het ophalen en organiseren veel eenvoudiger en overzichtelijker maken.
3.2 Gebruik de verticale ruimte optimaal: U kunt gebruik maken van stellingen, planken of kasten om zoveel mogelijk gebruik te maken van de ruimte die uw box biedt.
3.3 Bescherm uw eigendommen: Verpak breekbaren spullen met beschermmiddelen zoals noppenfolie of schuim en vervoer spullen zoveel mogelijk rechtop om schade te voorkomen.
3.4 Maak een inventarislijst: houd een overzichtelijke lijst bij van alle spullen die zich in de unit bevinden en houdt deze lijst bij wanneer u spullen toevoegt of meeneemt. Zo heeft u altijd een overzicht van wat er zich in de box bevindt.

4. Onderhoud:
4.1 Houd uw box schoon en overzichtelijk: Afval, stof of etensresten kunnen problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld voor uw gezondheid of die van anderen. Etensresten kunnen ook ongedierte aantrekken. Zorg er daarom voor dat deze nooit achter blijven in uw unit.