Het indelen van ruimte binnen een bedrijfspand kan een serieuze uitdaging zijn. Vaak stapelen spullen zich op en worden overal en nergens geplaatst. Vaak worden dergelijke spullen slechts sporadisch gebruikt. Daarom kan self storage een handige uitkomst zijn. Spullen die in de weg staan of niet vaak worden gebruikt, kunnen dan worden opgeslagen. Bij BoxSafe kunt u uw spullen veilig en droog opslaan.

Ook voor transportbedrijven die continu tijdelijke opslag nodig hebben bieden wij een oplossing. Chauffeurs en leveranciers kunnen eenvoudig naar binnen wanneer dat nodig is.

1. Voorraadbeheer

Pieken en dalen in voorraad. Soms zijn producten seizoensgebonden. Of heb je voor je organisatie een ruimte nodig die als hub of mini distributiepunt fungeert.

Bulkinkoop. Vaak worden producten in grote hoeveelheden ingekocht vanwege de prijs of om dipjes in de productielijn op te vangen. Self storage biedt de mogelijkheid om producten in bulk op te slaan.

2. Kantoorruimte optimalisatie

Opslag van kantoorbenodigdheden. U kunt bijvoorbeeld dozen met kantoorbenodigdheden of niet-gevoelige documenten opslaan. Wij adviseren u hiervoor te werken met kasten, stellingen of planken om maximaal gebruik te maken van de (verticale) ruimte die de opslagunit biedt.

Opslag van kantoormeubilair. Bureau’s, stoelen, kunstplanten of tafels die niet meer gebruikt worden kunnen beter opgeslagen worden bij BoxSafe dan dat ze bij u op kantoor in de weg staan.

3. Flexibiliteit en kostenbesparing

Flexibele contracten. U hoeft niet noodzakelijk een grotere kantoorruimte te huren die veel kosten met zich meebrengt. In plaats daarvan kunt u tijdelijk opslagruimte huren die precies op maat is voor uw organisatie.

Het huren van een warenhuis of het zoeken van kantoorruimte voor een kleine of groeiende organisatie kan een enorme uitdaging zijn. BoxSafe kan u de ruimte die u tijdelijk nodig heeft aanbieden zodat u bezig kunt zijn met het laten groeien van uw organisatie.

4. Waarom BoxSafe voor bedrijven?

Locatie: BoxSafe is een self storage faciliteit die gemakkelijk bereikbaar is vanaf de A28 bij Meppel.

Functies van de opslagfaciliteit: Veilig, droog en schoon. 24/7 toegang voor bedrijven. Wij hebben in ons pand goede verlichting en bieden een uitstekende klantenservice. Uw spullen zijn bij ons veilig.

Unitgrootte: U kunt bij ons terecht voor opslagruimtes van diverse afmetingen en inhoud. U kiest zelf eenvoudig een box uit die bij uw behoefte past via onze boekingspagina.

Prijzen en contracten: Wij werken met vaste prijzen zonder verborgen kosten. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u bij ons voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding terecht kunt. U kunt uw contract eenvoudig opzeggen wanneer u de opslagruimte niet meer nodig heeft.

Conclusie

Self storage is niet alleen geschikt voor particulieren, het kan ook van betekenis zijn voor organisaties. Van voorraadbeheer tot het optimaliseren van kantoorruimte. Tevens kan een opslagruimte dienen als hub of mini distributiepunt voor transportbedrijven. Self storage helpt bij het minimaliseren van kosten voor kantoor- en bedrijfsruimte door self storage oplossingen op maat te bieden, op de momenten dat die ruimte nodig is. Zo kunnen bedrijven groeien en bezig zijn met hun kerntaken. Zonder gestoord te worden door spullen die in de weg staan, of zorgen om hoge kosten voor bedrijfs- of kantoorpand.